Японські кухонні ножі заслужили визнання по всьому світу через їхню виразну гостроту, міцність та надійність. Ці характеристики стали можливими завдяки особливим конструктивним рішенням, які відрізняють їх від західних аналогів. Розглянемо
Ножі дамаська сталь по серіях
- ВСІ СЕРІЇ
- SUPER GOU YPSILON (193 шари)
- SUPER GOU (161 шар)
- REI (69 шарів) NEW
- KETU (3 шари) NEW
- RAN (69 шарів)
- RAN PLUS (69 шарів)
- ZEN (37 шарів)
- TAISHI (3 шари) NEW
- HANA (3 шари) NEW
- KANEYOSHI (3 шари)
- TAKEHISA (245 шарів)
- GOU (101 шар)
- MON (3 шари)
- TSUCHIMON (3 шари)
- YUKARI (3 шари)
- SAYAKA (3 шари)