Ножі дамаська сталь по серіях
Серія японських ножів Yaxell Mon, 3 шари
Yaxell MON порівняно недорога серія серед асортименту кухонних ножів «Яксель». Основа клинка виконана з твердої сталі VG-10 (до складу входять кобальт, молібден, ванадій). Ця сталь має високу міцність і відмінно заточується, запобігаючи утворенню тріщин та пошкоджень на кромці ножа. Клинок захищений з обох боків шаром із нержавіючої сталі, утворюючи тришаровий дамаск.
У результаті маємо ніж з високою твердістю 61 HRC за шкалою Роквелла, а значить довго тримає гостроту, з гострим кутом заточення 15⁰ і хвилястим візерунком вздовж кромки леза, що нагадує хвилю, як на японському мечі катана. Недарма MON у перекладі з японської – «прекрасна хвиляста лінія». Саме цей ієрогліф нанесений на леза всіх ножів серії.
Доповнює ніж чорна рукоятка з матеріалу канва мікарта – це льон, просочений смолою. Спочатку мікарта була розроблена для використання у медичній техніці. Вона гіпоалергенна, не вбирає запахи, має високу міцність і вологостійкість, тому вважається довговічним матеріалом.
Больстер та металеве навершя на рукояті відповідають за правильне балансування ножа. Збалансований ніж не втомлює руку. Ножі Yaxell Mon збалансовані ідеально для комфортної роботи, і їхня геометрія клинка забезпечує відмінний контроль та маневреність під час використання.
Отже, відмінні риси ножів серії Yaxell Mon:
- сталь VG-10
- 3 шари, т.я.серцевина покрита по одному шару з кожного боку
- твердість 61 HRC
- кут заточування 15⁰
- чорна рукоятка з канви мікарта
У серію MON увійшли всі найпопулярніші види кухонних ножів: поварські ножі, поварські ножі Сантоку, Кірітсуке, ніж Накірі, кухонний ніж, ножі для тонкої нарізки, ніж для хліба, ніж для чищення овочів, обвалочний ніж.
Серія MON – справжня японська якість, функціональність, презентабельний зовнішній вигляд у поєднанні зі справедливою ціною. Загалом серія «Яксель Мон» є відмінним вибором для будь-якого шеф-кухаря або кулінара, який хоче мати якісний та довговічний ніж.
Часті питання про серію японських ножів Yaxell MON
- Обираючи ніж з серії MON, знайдіть той, який найкраще відповідає вашим кулінарним завданням. Наприклад, шеф-ніж, або кухонний ніж. Або оберіть спеціальний ніж для ваших потреб: овочевий, обвалювальний, для хліба, Сантоку.
- Проконсультуйтеся з продавцем, якщо не знаєте, який ніж краще впорається з вашими завданнями. Також уточніть наявність, терміни доставки, чи є акції, та рекомендації щодо догляду.
- Відвідайте магазин або шоу-рум, утримуйте ножі в руках, за можливості протестуйте.
- Довіряйте перевіреним продавцям, з хорошою історією та репутацією, щоб уникнути придбання підробленого товару. Уточніть, які умови повернення товару.
- Зверніть увагу на розмір леза і рукоятки, щоб ніж був зручним для вас. Від розміру долоні залежить довжина леза, при якому ніж не буде перевантажувати руку.
- Подумайте відразу про догляд за ножем. Спочатку можна мусат для регулярної поправки леза. Потім для заточування тупого леза можна придбати фірмову точильну машинку.
Скільки коштує придбання товарів категорії категорія: серія японських ножів yaxell mon, 3 шари?
Вартість товарів починається від 2 145 гривень, до 68 872 гривень кожен зможе підібрати чудовий товар за приємною ціною.
Які серії ножів доступні в магазині YAXELL?
У каталозі магазину офіційно представлено продукцію більш ніж 10 серій, а також варто звернути увагу на ножі за призначенням — Кухарський шеф-ніж 200 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37200, Ніж Сантоку 165 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37201, Набір ножів з 3-х предметів серія GOU YPSILON Yaxell 37200-004.
Чому варто купити «категорія: серія японських ножів yaxell mon, 3 шари» в нашому інтернет-магазині?
Актуальні ціни та наявність товару, професійна консультація та індивідуальний підхід до кожному клієнту, який обере один з товарів, що відповідають саме вашим потребам.