Японський кухонний ніж Yaxell

Відображаються усі з 10 результатів

Японські професійні кухонні ножі є ідеальним рішенням для тих, хто шукає високоякісного преміального продукту для щоденної роботи на кухні. Ці ножі зроблені з найміцнішого японського сталевого сплаву – VG-10 (HRC 61-62), для максимальної міцності, зручності та тривалого терміну служби. Японські кухонні ножі яксель мають ударостійку рукоять, зроблену їх інноваційним матеріалом канва мікарта. Елегантні, міцні і надійні японські професійні кухонні ножі – це ідеальний вибір!

Протягом століть знамените мистецтво виготовлення ножів передавалося в Японії з покоління до покоління. Сьогодні ці точні інструменти цінуються за чудову конструкцію та високу якість виготовлення, що робить японські кухонні ножі неперевершеними у плані надійності та ергономіки. Дамаський візерунок на лезі робить ніж справжнім витвором мистецтва. Кухонний ніж із дамаської сталі yaxell купити в Україні можна в інтернет-магазині yaxell.com.ua. У нас ви можете придбати або оформити доставку до будь-якої точки України!

Японські кухонні ножі мають безліч особливостей, завдяки яким вони привертають увагу навіть найдосвідченіших європейських кухарів. Леза виготовлені з високоякісної сталі, що забезпечує неперевершену гостроту та чудову ергономіку в порівнянні з іншими кухонними інструментами. Воістину, незамінна річ у колекції будь-якого гурмана! Супер тверда сталь дозволяє надовго зберегти початкову гостроту ріжучої кромки ножа, що дозволяє вам тривалий термін насолоджуватися первісною гостротою ножа.

Мабуть, найбільші відмінності між європейськими та японськими кухонними ножами – це їхня відповідна твердість леза, виробничі процеси, кути заточування та методи хонінгування (обробки та полірування металу). Японська сталь має більш високі показники HRC – 59-64 у порівнянні з 54-57 у європейських аналогів; вона виготовляється з міцного високовуглецевого матеріалу, на який нашаровуються м’якіші матеріали для чудової роботи при нарізанні страв, характерних для цієї частини світла – і все це з тонкою обробкою під кутом 15 °, що ще більше підвищує загальну гостроту леза! Оскільки на вітчизняних інструментах традиційно заточується лише одна сторона, на відміну від інструментів, призначених виключно для експорту за кордон, які можуть мати двосторонню кромку, стає очевидним, чому шеф-кухарі у всьому світі висловлюють захоплення унікальними підходами обох сторін протягом багатьох поколінь.

Професійний кухонний ніж японський yaxell до київ поставляється безпосередньо із заводу в Японії. Ми гарантуємо 100% оригінальну якість made in Japan.

Професійний кухонний ніж японський Yaxell Київ представлений у нашому магазині з різноманітністю моделей та варіантів під будь-які кулінарні потреби.

Часті питання про японські кухонні ножі

Лезо ножа повинно бути гострим, твердим і довго зберігати гостроту, а також бути стійким до корозії. Такі властивості мають леза з нержавіючої сталі. Тому слід дізнатися марку сталі, твердість, вміст вуглецю та інших сплавляючих речовин. Високовуглецева нержавіюча сталь забезпечує лезу надзвичайну гостроту, високу твердість, що добре позначається на тривалості служби ножа та різальній здатності леза. Наявність добавок у металі захищає лезо від корозії. Наприклад, в ножах з дамаської сталі серцевина клинка покрита захисними шарами нержавіючої сталі з різними добавками.
При виборі форми леза кухонного ножа важливо розуміти, який тип обробки буде здійснюватися.
  1. Шеф-ніж (поварський ніж): універсальна широка форма, закруглена лінія леза, з кінчиком і п'ятою біля рукоятки. Підходить для більшості робіт на кухні: різання, шматкування, розрізання.
  2. Ніж для хліба: має зубчасте лезо, ідеально підходить для нарізання хліба та інших виробів з твердою кіркою та м'яким м'яком.
  3. Ніж для розтинування м'яса: має довге і не широке лезо без п'яти біля рукоятки. З таким ножем зручно працювати з великими шматками м'яса, включаючи філе.
  4. Ніж для видалення кісток: має довге і загострене лезо, іноді трохи підняте вгору, для легкого видалення кісток, хрящів, жилок.
  5. Ніж для нарізки - вузьке довге лезо, пряма форма леза. Часом має повітряні кишені - це виїмки вздовж леза, збираючи повітря вони запобігають прилипанню продуктів під час нарізання.
  6. Ніж для риби і морепродуктів: має тонке і гнучке лезо для видалення шкіри та нарізки риби.
  7. Ніж для овочів: має маленьке і вузьке лезо для очищення, нарізання і дрібків робіт з овочами і фруктами.
  8. Японські ножі мають різні форми: Деба - вузьке лезо, Янагіба - широке, обидва мають рівний ріжучий край і використовуються для суші. Накірі нагадує за формою топорик і підходить для рубки, нарізання продуктів. Сантоку за формою наближений до поварського, а Кірітсуке відрізняється прямокутною формою клинка з гострим трикутним кінцем.
Ознаки необхідності заточки кухонного ножа: тупе лезо, труднощі при нарізці, пошкодження кромки леза та зниження ефективності роботи. Краще не доводити ніж до такого стану, доглядаючи за кромкою леза за допомогою мусата.

Яка вартість придбання товарів категорії японський кухонний ніж yaxell?

Діапазон цін від 2 004 гривень, до 64 334 гривень будь-який покупець вибере різноманіття товарів за кращою вартістю.

Які серії ножів пропонуються в магазині та шоу-румі YAXELL?

У каталозі магазину представлено продукцію більш ніж 10 серій, а також рекомендуємо придбати ножі за призначенням — Кухарський шеф-ніж 200 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37200, Ніж Сантоку 165 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37201, Набір ножів з 3-х предметів серія GOU YPSILON Yaxell 37200-004.

Чому варто купити «японський кухонний ніж yaxell» в нашому інтернет-магазині?

Актуальні ціни та наявність товару, консультація, яка допоможе заощадити ваш час, та персональна знижка кожному клієнту, який обере один з товарів, що відповідають саме вашим потребам.

Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0