За наявності правильних інструментів навіть кухар-початківець може стати художником на кухні. Як художник повинен мати у своєму розпорядженні різні пензлі для створення шедеврів, так і сучасний шеф-кухар покладається на універсальні ножі, творці яких натхненні воїнами з мечами самурайськими. Сьогодні сучасні кухарі використовують свою власну версію, створену цими воїнами давнини, для точної підготовки інгредієнтів.
Чи знаєте ви про гостроту японських ножів для нарізки? Виковані з високоякісної сталі, набагато твердіші, ніж їхні західні аналоги, ці професійні ножі є одними з найкращих доступних інструментів. Приготуйтеся до небувалого кулінарного досвіду.
Якщо ви шукаєте хороший ніж для нарізки, японські не розчарує вас. Виготовлений з високоякісних матеріалів і бездоганно оброблений, він приголомшливо виглядатиме у вашій колекції кулінарного приладдя, а його довге тонке лезо робить його універсальним. Ціни ножів для нарізки в Україні залежать від виробника, довжини леза та матеріалу, з якого вони виготовлені.
Перш ніж купити ніж для тонкої нарізки, давайте розберемося, що це таке. Японська версія ножа для нарізки, судзихіки, починалася як комбінація японського яногіба, лезо якого з одностороннім заточуванням, призначеного для тонкої нарізки суші, і західного обробного ножа. До ріжучої кромки був доданий другий скос, що зробило його відмінним універсальним слайсером, який можна використовувати як ножа шеф-кухаря.
Ножі для рівномірного нарізання мають довге тонке лезо довжиною від 150 до 255 мм з маленькою висотою п’яти, щоб мінімізувати площу поверхні і робити рівномірний зріз за один раз. Цей профіль леза також знижує тертя та опір, дозволяючи їжі легко спадати під час нарізки.
Легкий та із середнім вигином леза, судзихи ідеально підходить для нарізки безкісткових шматків м’яса, риби та птиці.
У той час як багато професійних кухарів та шанувальників кухонних ножів віддають перевагу вуглецевій сталі через її видатну гостроту та простоту заточування, нові сплави з нержавіючої сталі скоротили розрив у характеристиках між цими двома категоріями.
Ніж для нарізки Yaxell виготовляється з нержавіючої сталі VG10, яка вважається «золотим стандартом» сплавів з високим вмістом вуглецю не менше 1 відсотка та твердістю 61 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла. Це дає твердішу сталь, ніж більшість нержавіючих сплавів, і дає дуже хороші ріжучі характеристики. Він має гостру кромку, добре тримає заточування і легко заточується. Облицювання з дамаської сталі забезпечує міцність та стабільність цілісності леза.
Якщо вас цікавить купівля японських ножів для нарізки, то запрошуємо відвідати наш шоу рум, де представлені товари для різної нарізки від світового виробника класичних японських ножів Yaxell.
Ножи для нарізки ціна Україна може змінюватись в залежності від моделі. Ці ножі для різної нарізки призначені для використання у різних ситуаціях. Для професійного використання рекомендується вибирати професійні ножі для нарізки, що забезпечують високу точність та ефективність. У нашому магазині можна легко японські ножі для нарізки купити Київ і ви залишитеся задоволені високою якістю та надійністю.
Яка вартість придбання товарів категорії японський ніж для нарізки yaxell - сторінка №2?
Діапазон цін від 2 145 грн, до 68 872 гривень кожен зможе підібрати потрібний товар за кращою вартістю.
Які серії ножів пропонуються в магазині та шоу-румі YAXELL?
У каталозі магазину представлено продукцію 13 серій, а також рекомендуємо придбати ножі за призначенням — Кухарський шеф-ніж 200 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37200, Ніж Сантоку 165 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37201, Ніж Кірітсуке 200 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37234.
Чому варто вибрати та купити «японський ніж для нарізки yaxell - сторінка №2» в нашому інтернет-магазині?
Актуальні ціни та наявність товару, консультація, яка допоможе заощадити ваш час, та персональна знижка кожному клієнту, який обере одну з позицій, що відповідають саме вашим потребам.