Зручність ножів Yaxell у процесі повсякденного приготування їжі

Кулінарія – складний процес, який потребує ретельності, уважності, підбору якісних інгредієнтів. А ще – інструментів, які спрощують приготування різноманітних страв та дозволяють обробляти широкий спектр продуктів.

Універсальні ножі Yaxell: ідеальний вибір для дому

Японські кухарські інструменти можуть створюватись як для конкретних завдань, наприклад, роботи зі стейками, очищення овочів й не тільки, так і для широкого спектру робіт. Такі ножі називаються універсальними або кухонними, адже вони допомагають працювати і з овочами, і з зеленню, і з борошняними виробами й не тільки.

У нас ви зможете придбати універсальний ніж із дамаської сталі наступних серій:

  1. ZEN: традиційний ніж для щоденного використання, виготовлений зі сталі VG10 та з руків’ям з канви мікарта (льону, просоченого смолою).
  2. SUPER GOU: класичний ніж, який має 12 см довжини, виконаний зі сталі SG2, що має рекордних 160 шарів та твердість у 63 одиниці.
  3. SUPER GOU YPSILON: основа ножа – сталь SG2, котра має 190 шарів для надвисокої міцності клинка, а також руків’я з канви мікарта.
  4. RAN: інструмент для щоденного використання, який виконаний з 69 шарів дамаської сталі з високим рівнем міцності (61 одиниця).
  5. RAN PLUS: класичний ніж для широкого спектру робіт, що має вкорочене лезо з дамаської сталі (69 шарів), а також функціональне руків’я з канви мікарта.
  6. TAISHI: лезо ножа має довжину у 12 см, виконане з тришарової дамаської сталі, що має твердість в 61 одиницю за шкалою Роквелла.

Під час підбору ножів для універсальних робіт на кухні, звертайте увагу не лише на матеріали, а й на довжину леза. Від цього буде залежати зручність роботи з інструментом, легкість нарізки продуктів, ергономіка й не тільки.

Поради щодо використання одного японського ножа для різних завдань

Обираючи універсальні кухарські інструменти, ви інвестуєте у ножі, які допомагатимуть обробляти зі зручністю будь-які типи продуктів. Вони розроблені таким чином, аби бути зручними і для нарізки м’яса, і для обробки сиру, і для шинкування зелені.

Використовуйте їх для приготування м’ясних або веганських страв: невелике, гостро заточене лезо допоможе впоратись з очищенням фруктів та овочів, а також слайсуванням невеликих шматочків м’яса та риби для суші.

Не забувайте промивати ніж після обробки конкретного продукту й перед тим, як почати працювати з новим. Це допоможе уникнути змішування смаків, а також дбати про належний догляд за ножем. А ще пам’ятайте про те, що такі інструменти не підходять для рубки кісток, оскільки можуть пошкодитись у процесі.

Простота догляду за універсальними ножами Yaxell

Догляд за японськими кухарськими інструментами є надважливим, адже він допомагає уникати пошкодження леза, появи корозії, а ще – зменшити частоту заточування, якщо правильно мити, зберігати й використовувати його.

Зверніть увагу на наступні особливості догляду за ножами:

  • Мийте інструмент щоразу після його використання, не залишаючи надовго з продуктами, які налипають на лезо;
  • Використовуйте для миття безпечну хімію без агресивних компонентів, а також не користуйтесь абразивними порошками;
  • Витирайте насухо лезо та руків’я після процесу миття, використовуючи мікрофібру або рушники з паперу;
  • Для зберігання використовуйте спеціальні підставки або магнітні тримачі, які допоможуть тримати ножі поблизу;
  • Перевіряйте час від часу стан ножа, аби вчасно виявити корозію чи інші проблеми, а також заточувати його;
  • Змащуйте поверхню клинка за допомогою воску або спеціальної олії, що допоможе сформувати захисну плівку від корозії.

А у нашому асортименті представлений не лише ніж Yaxell Zen, який має доступну вартість та високу якість матеріалів, а й вироби інших лінійок, котрі підійдуть для виконання широкого спектру завдань!

Зручність ножів Yaxell у процесі повсякденного приготування їжі
Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0