Ніж Кірітсуке 200 мм дамаська сталь, серія TAKEHISA Yaxell 37334ВП

Артикул: 37334ВП Бренд: YaxellКатегорія:
0 out of 5
0 відгуків

Ціна: 23 494

Знято з виробництва

Оплата

Картою будь-якого банку при замовленні;
Накладений платіж у відділенні або кур'єру Нової Пошти при отриманні товару;
Безготвівковий розрахунок.

Доставка

Новою поштою до відділення.
Кур'єром Нової пошти за адресою. Доставку оплачує покупець за тарифами перевізника.
Самовивіз за домовленістю з менеджером за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська, 154-А, ТЦ «Аркадія» (Індустріальний міст) з 09-17-00 щодня, крім суботи та неділі.

Ножі серії TAKEHISA – остання розробка Yaxell – сенсація в світі японських ножів. Технологічна досконалість в комбінації з вишуканим автентичним дизайном, який пробуджує дух японського самурая.

Японський ніж Кірітсуке – це японський кухонний ніж для тонкого нарізання м’яса, риби, овочів в кращих традиціях японської кухні. Цей ніж має скошений край леза за мотивами японського меча катана.  Його часто називають порційним і використовують для нарізки, шаткування.

В якості основи леза використана порошкова сталь ZDP189 –  сталь найвищої категорії з високим вмістом вуглецю і хрому, виробництва японської компанії Hitachi Metals. Завдяки цьому матеріалу клинок має екстремальну для ножа твердість – 66 HRC за шкалою Роквелла, і відповідно має дуже гостре лезо.
Ножі TAKEHISA мають також рекордну кількість шарів дамаської сталі. З обкладками із нержавіючої сталі лезо має 211 шарів.

Дизайн ножа і рукоятки як завжди на найвищому рівні. Приголомшливий візерунок, характерний всім японським ножам Яксель, в серії TAKEHISA виконаний у вигляді безлічі хвилястих ліній. Ручне гравіювання, нанесене майстром на лезі ножа, означає: “Takehisa, the Samurai Spirit” (Такехіса, дух самурая). Центр рукояті інкрустований традиційним японським родинним гербом самураїв.

Сама рукоятка виготовлена ​​з нового для ножів Яксель матеріалу – Pakka wood. Пакка – це сучасний композитний матеріал з деревини бука, пластика і смоли. В результаті виходить презентабельна і довговічна, стійка до будь-яких зовнішніх впливів рукоятка.

Артикул: 37334ВП Бренд: YaxellКатегорія:
Матеріал рукоятки

Марка матеріалу клинка

Колір рукоятки

Кількість шарів

Кут заточування

Твердість за шкалою Роквелла

Вид

Матеріал

Довжина леза, мм

Призначення

Будьте першим, хто залишив відгук “Ніж Кірітсуке 200 мм дамаська сталь, серія TAKEHISA Yaxell 37334ВП”

На основі 0 відгуків
0.0 загалом
0
0
0
0
0

Відгуків поки немає.

Рекомендації щодо догляду за ножами з дамаської сталі

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі Яксель прослужать вам довгі роки.

Як мити японські кухонні ножі?

Високоякісні кухонні ножі Яксель не рекомендується мити в посудомийній машині. Відразу після використання ножі потрібно вимити вручну м'якою губкою і витерти насухо.
Щоб захистити ніж з дамаска від корозії, рекомендують натерти сухе лезо ножа невеликою кількістю рослинної олії.

Де найкраще зберігати кухонні ножі з дамаської сталі?

Ножі потрібно зберігати в сухому місці, окремо від інших кухонних інструментів і ножів, це збереже гостру ріжучу кромку. Найкраще їх тримати в спеціальній підставці, чохлі або на магнітному тримачі з дерева.

Що категорично не рекомендується робити японськими ножами Yaxell?

Рубати ножем м'ясо або рибу з кістками; різати заморожені продукти.
Різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Найкраще використовувати дошки з натурального дерева або пластику, наприклад, поліпропілену.
Згинати клинок ножа з дамаська під великим кутом.
Використовувати ніж для відкривання металевих банок.
Рубати металеві вироби.
Використовувати ніж в якості молотка, викрутки або інших монтажних інструментів.
Використовувати дамаські ножі для метання.

Як заточувати японські ножі Yaxell?

Використовуючи регулярно інструменти для заточування, можна надовго продовжити термін служби ножа:

Виправлення леза ножів за допомогою мусата. Мусат необхідний для вирівнювання ріжучої кромки леза ножа, щоб виправити можливе мікро-деформування, мікроскопічні щербини і тим самим надати лезу гостроту. Мусатом рекомендують користуватися регулярно.

Заточка леза. Заточувати лезо ножів з дамаської сталі потрібно спеціальним точилом Yaxell або водним точильним каменем Yaxell. Універсальним є камінь із зернистістю 1000/3000. Частота заточки залежить від інтенсивності використання ножа і проводиться по мірі необхідності.

Популярні товари
Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0