Японський ніж сьогодні є чи не найпопулярнішим інструментом на професійній та навіть домашній кухні. З його допомогою виконується широкий спектр кухарських завдань – від нарізки до рубки та шинкування продуктів. А у цій статті ми поговоримо про важливість якісного ножа й як він спрощує приготування їжі.
Переваги використання якісного ножа для швидкості роботи
Професійні шеф-кухарі з усього світу обирають ножі Yaxell, оскільки вони не лише естетично привабливі, а й дають змогу готувати якісно та швидко. Найперше – тому, що мають функціональні та довговічні матеріали, що допомагає подбати про тривалість роботи, зменшуючи витрати на заміну кухарських інструментів.
Японський ніж для нарізки та будь-який інший інструмент від Яксель має наступні переваги:
- Надійність конструкції робить використання значно безпечнішим.
- Правильне заточування леза покращує швидкість роботи з клинком.
- Ідеально підібраний кут заточування робить використання комфортнішим.
- Гладеньке, тепле руків’я має невелику вагу для зменшення тиску на руку.
- Ергономічність форм дбає про швидкість та якість роботи з продуктами.
- Надійні, функціональні матеріали для леза витримують високі навантаження.
- Поліроване лезо допомагає зменшити кількість прилипаючих продуктів.
Швидкість роботи на кухні – це запорука якісного обслуговування клієнтів ресторанів, кафе та закладів домашнього харчування. Й за швидкість у випадку японських ножів відповідає якісне заточування леза, яка виконується справжніми майстрами Yaxell, а також баланс клинка та руків’я, який зменшує втому кухаря.
Зручність у приготуванні страв будь-якої складності
Для того, аби кухарі могли зі зручністю готувати будь-які страви, не лише японські, а й європейські та з будь-якої іншої кухні, бренд Yaxell пропонує широкий асортимент інструментів, які подбають про якісне оброблення продуктів.
За допомогою ножів Yaxell можна працювати з наступними продуктами:
- М’які та тверді овочі;
- Фрукти;
- Зелень;
- М’ясо будь-якого типу;
- Риба;
- Морепродукти;
- Вироби з борошна;
- Сири тощо.
Завдяки невеликій вазі, правильному її розподіленню вздовж леза та руків’я, ви зможете обробляти будь-які продукти у будь-якій кількості, не відчуваючи при цьому дискомфорту, як це може бути з іншими ножами, що часто мають важчий держак, який потребує міцнішого хвату.
Як японські ножі Yaxell забезпечують точність та чистоту різки
Як ми вже сказали вище, інструменти від Yaxell мають міцні, тверді, стійкі до зношування та пошкоджень леза. Завдяки особливим матеріалам у вигляді порошкових або вуглецевих видів сталі, можна досягнути ідеальної гладкості леза, а також відполірувати його для зменшення прилипання продуктів.
Ножі бренду мають функціональну ріжучу кромку та гострі кінчики у деяких моделях, які допомагають виконувати філігранний, тонкий та професійний різ, який допоможе у сервіруванні страв навіть у дорогих японських ресторанах.
Японські ножі мають тоненьке за шириною лезо, завдяки чому можна швидко та якісно нарізати продукти найтоншими шматочками, тобто виконувати процес слайсування, наприклад, овочів або риб’ячого філе.
Шукаєте функціональний ніж для овочів Яксель або професійний Сантоку? Тоді обирайте його у нашому широкому асортименті товарів!