Професійні кухарі можуть покладатися на набір із двох десятків інструментів, проте класичний японський набір кухонних ножів дуже схожий на західний аналог. Основні моделі включають: Сантоку для універсального різання та шаткування; кухарський ніж, що ідеально підходить для нарізки, шаткування і нарізки кубиками; Деба, розроблений в основному для риби через свою велику вагу; Янагіба – незамінний при приготуванні суші, так як дуже тонкий вузький ніж вигідно відрізняється від інших ножів, призначених для обробки морепродуктів; і, нарешті, накір завершує репертуар, незамінний інструмент для сучасного кухаря: тонке прямокутне лезо ідеально підходить для шатківниці зелені та овочів.
Кожен вид ножа має своє спеціалізоване призначення. Накір має тонке прямокутне лезо, що ідеально підходить для нарізки зелені та овочів. Ніж для хліба відрізняється зазубреним краєм, що дозволяє справлятися навіть зі свіжоспеченою випічкою, а ніж для обвалки має ультрагнучку довгу форму, що ідеально підходить для відділення м’яса від кісток. На додаток до цього існує універсальний різновид, призначений для роботи з будь-якими продуктами, включаючи яловичину, свинину, рибу та овочі! Слайсери відкривають можливості тонкої нарізки завдяки своїм гнучким лезам, а ножі на філе чудово справляються з ефективним відділенням м’яса та морепродуктів від шкіри та кісток.І нарешті, в арсеналі будь-якої кухні має бути надійна вилка для м’яса, яка дозволяє кухареві миттєво перевертати порції під час приготування їжі.
Фактично, ті самі методи ручного кування, які використовувалися для виготовлення самурайських мечів, досі використовуються для створення цих класичних кухонних лез, які є одними з найкращих інструментів, доступних у кулінарному світі. У традиційній японській кухні особлива увага приділяється наголошенню на майстерності кухаря за допомогою складної роботи з ножем. Щоб досягти цієї майстерності, японські кухарі покладаються на кухарський шеф-ніж для приготування овочів, риби та м’яса. Сьогодні японські виробники також виготовляють ножі у західному стилі, щоб задовольнити потреби кухарів у всьому світі.
Хочете оновити свою кухню надійним, практичним та функціональним японським ножем? Завітайте до нашого інтернет-магазину! Ми пропонуємо широкий вибір ножів, які ідеально підійдуть для будь-якого завдання – від потужного тесака для м’яса, призначеного для нарізування великих шматків, до прямих ножів для овочів, що ідеально підходять для очищення свіжих продуктів. І все це за дивовижними цінами, тому вам не доведеться розорятися. До того ж більшість товарів є на складі, а значить, доставка не забариться.
Відчуйте неперевершену гостроту самурайського меча, створеного майстерними японськими майстрами. Відкрийте для себе широкий асортимент кухарських шеф-ножів Yaxell із швидкою доставкою по всій Україні! При такому великому виборі якісних виробів вам потрібен тільки один предмет: надійний і універсальний японський ніж, який відкриває кулінарну досконалість з кожним розрізом.
Скільки коштує придбання товарів категорії японський кухарський шеф-ніж yaxell?
Ціни починаються від 2 145 грн, до 68 872 грн будь-який покупець вибере потрібний товар за приємною ціною.
Які серії ножів доступні в онлайн-магазині и шоу-румі YAXELL?
У каталозі магазину можна купити продукцію більш ніж 10 серій, а також варто звернути увагу на ножі за призначенням — Ніж для чистки овочів та фруктів SUPER GOU YPSILON Yaxell 37202, Кухарський шеф-ніж 200 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37200, Ніж Сантоку 165 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37201.
Чому варто купити «японський кухарський шеф-ніж yaxell» на сайті нашого інтернет-магазину?
Актуальні ціни та наявність товару, професійна консультація та індивідуальний підхід до кожному клієнту, який обере один з товарів, що відповідають саме вашим потребам.