Японський ніж Сантоку серії TAISHI з лезом 16,5 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. Лезо Сантоку широке, з більш прямою ріжучою лінією. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати тонкими скибками або кубиками як м’ясо, рибу, так і овочі, сири та інші продукти.
В основі ножа високоякісна 3-шарова нержавіюча сталь VG10 (кобальт, молібден, ванадій) із хвилястим візерунком KATANA, який чітко вимальовується на лезі.
Ніж має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточки складає 12 °. Твердість леза – 61 одиниця (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності поварського ножа.
Ідеально відполірована чорна рукоятка кухонного ножа Yaxell TAISHI виготовлена з екологічно чистої деревини чорного буку та схвалена ЄС за регламентом безпечності харчових продуктів.
Ніж із серії TAISHI легко впізнати завдяки оригінальному візерунку, який утворюється в результаті ударів японським молотом Тсушіме. Крім декоративного ефекту такі поглиблення на лезі мають ще й функціональну особливість. Вони служать своєрідними повітряними капсулами, завдяки чому продукти не прилипають до леза ножа.
Yaxell TAISHI – гідна серія японських ножів з дамаської сталі. Поєднує виразний дизайн, високі якісні характеристики і справедлівую ціну.
Ірина Литвинчук –
Ідеальний інструмент! Я використовую цей ніж для риби, мʼяса та овочів.
Ірина Литвинчук –
Максим Коваленко –
Ніж ідеально підходить для нарізки м’яса та овочів, дуже гострий. Я задоволений якістю. Рекомендую магазин!
Максим Коваленко –
Руслан Костенко –
Дуже зручний у використанні сантоку, допомагає створити неймовірно різноманітні страви на кухні. Хороший сервіс у цього магазину, ражду кулінарам і не тільки
Руслан Костенко –
Максим Сидорчук –
Мій головний помічник по кухні, дякую за оперативну доставку та якісну консультацію менеджерів.
Максим Сидорчук –
Ярослав Заболотний –
Ніж просто чудовий. Готувати страви суцільне задоволення завдяки дуже гострому лезу. Відмінна якість!
Ярослав Заболотний –
Лаврентій Опанасюк –
Мій сантоку робить готування легшим і приємнішим. Це мій третій в колекції японський ніж бренду Яксель, від якого я в захваті.
Лаврентій Опанасюк –