Японський ніж для хліба серії KETU з серрейторним лезом із дамаської сталі 23 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. Використовується як ніж для хліба, ніж для торта, кондитерський ніж і т.п. Пилоподібна форма ріжучої кромки серрейторного ножа дозволяє делікатно розрізати м’якоть і скоринку хліба або виробів з тіста.
Серія японських ножів KETU – новинка Yaxell 2022 –в перекладі з японської мови «Простий та бездоганний». KETU – більш доступна за ціною альтернатива дорогим серіям Gou та Super Gou. Має в основі клинка таку саму марку сталі, та яскраво виражений дизайн. Поступається кількістю шарів дамаску, але поряд з цим ніж має пристойну функціональність.
В основі тришарового леза – японська порошкова сталь SG2, що має високу твердість – 63 HRC за шкалою Роквела та надвисоку ріжучу здатність: ніж триматиме екстремальну гостроту довгий період до заточування. Кут заточування становить 12⁰ з кожного боку.
Поверхня леза вкрита оригінальним візерунком від слідів молота.
Серія KETU – це поєднання міцної надгострої сталі та елегантного дизайну. Рукоять ножа виготовили з матеріалу – pakka wood. Пакка – це сучасний композитний матеріал з деревини бука, пластика і смоли. В результаті виходить дуже стійка до будь-яких зовнішніх впливів рукоятка.
Центр рукояті прикрашений японським родинним гербом самураїв. Навершя художньо прикрашено випуклим ієрогліфом золотого кольору – символом серії KETU.
Сергей –
Доволен, что заказал себе такой нож для хлеба. Острый, аккуратные ломтики, целая хрустящая корочка…
Сергей –
Оксана Захарчук –
Велика подяка магазину за чудовий асортимент і доступні ціни. Купувала такий ніж для хліба на подарунок.
Оксана Захарчук –
Ігор Вознюк –
Ніж ідеальний для різання хрусткого багету та свіжого борошняного хліба. Замовив у цьому магазині, де вдала ціна поєднується з відмінною якістю.
Ігор Вознюк –
Валентин Зайченко –
Використовую ніж у ресторані щодня для нарізки з хліба. Гострий, ріже тонкими та рівними скибочками, клас!
Валентин Зайченко –
Артем Зубенко –
Ніж ідеальний для різання хрусткого багету та свіжого борошняного хліба. Замовив у цьому магазині, де вдала ціна поєднується з відмінною якістю.
Артем Зубенко –
Олександр Мазуренко –
Використовую ніж у ресторані щодня для нарізки з хліба. Гострий, ріже тонкими та рівними скибочками, клас!
Олександр Мазуренко –