Ніж для суші 230 мм дамаська сталь, серія RAN Yaxell 36039

(8 відгуків)
Артикул: 36039 Бренд: YaxellКатегорія:
8 відгуків

Ціна: 8 161

Є в наявності

– або – 

Оплата

Картою будь-якого банку при замовленні;
Накладений платіж у відділенні або кур'єру Нової Пошти при отриманні товару;
Безготвівковий розрахунок.

Доставка

Новою поштою до відділення.
Кур'єром Нової пошти за адресою. Доставку оплачує покупець за тарифами перевізника.
Самовивіз за домовленістю з менеджером за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська, 154-А, ТЦ «Аркадія» (Індустріальний міст) з 09-17-00 щодня, крім суботи та неділі.

Японський ніж для нарізки серії RAN з лезом 23 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. Завдяки довгому та рівному лезу з гострою ріжучою кромкою легко впорається з делікатною нарізкою та слайсуванням окості, хамону та інших продуктів.

В основі високоякісна сталь VG10 (кобальт, молібден, ванадій), покрита захисними обкладками із 68 шарів нержавіючої сталі з ефектним дамаським візерунком на лезі.

Ніж дамаск має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточки складає 15°. Твердість леза  – 61 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності поварського ножа.

Ідеально відполірована чорна рукоятка кухонного ножа Yaxell RAN виготовлена з матеріалу канва микарта – це льон, просочений смолою. Це витривалий довговічний матеріал, який витримує інтенсивні навантаження, не вбирає запахи. Рукоятка надійно закріплена, на кінці має металеве навершя для кращого балансування ножа.

Yaxell RAN – популярна серія японських ножів із дамаської сталі. Їхній дизайн одночасно класичний і сучасний, з акцентом на неймовірно красивому візерунку. Серія RAN прославила ножі Яксель на весь світ. Кухонні ножі Yaxell RAN були неодноразово відзначені нагородами на міжнародних конкурсах і тестах якості.

Артикул: 36039 Бренд: YaxellКатегорія:
Довжина леза, мм

Матеріал

Твердість за шкалою Роквелла

Кут заточування

Кількість шарів

Колір рукоятки

Марка матеріалу клинка

Матеріал рукоятки

Призначення

,

Додати відгук

На основі 8 відгуків
5.0 загалом
8
0
0
0
0
  1. Олексій

    Оцінив цей ніж для нарізання. Легко тоненько порізати м’ясо без зайвих зусиль. Рекомендую.

    Олексій

  2. Павло

    Ідеальний ніж для нарізки. Заточується миттєво. Я дуже задоволений покупкою і величезне спасибі магазину!

    Павло

  3. Богдан Бойко

    Найкращий ніж для нарізки великих шматків м’яса. Його гостре лезо легко ковзає через будь-яке м’ясо, залишаючи ідеальні порції.

    Богдан Бойко

  4. Віталій Грищенко

    Цей ніж для нарізки чудово підходить для великих шматків. Якість вражає! Дякую за оперативну доставку

    Віталій Грищенко

  5. Сергій Ткачук

    Такий ніж для нарізки – ідеальний варіант для багатьох задач на кухні. Його довге лезо дозволяє швидко і точно нарізати навіть великі продукти. Рекомендую колегам шеф-кухарям.

    Сергій Ткачук

  6. Всеволод Барановський

    Завдяки цьому ножу з цієї серії, мої нарізки стали набагато ефективнішими. Він з легкістю справляється з будь-якою задачею. Супер!

    Всеволод Барановський

  7. Павло Кузьменко

    Такий японський ніж для суші – диво. Легко ріже і дуже приємно тримати у руці. У магазині швидка доставка.

    Павло Кузьменко

  8. Дмитро Лобода

    Нарешті наважився купити ніж для суші від yaxell і не шкодую. Дякую за професійне обслуговування.

    Дмитро Лобода

Рекомендації щодо догляду за ножами з дамаської сталі

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі Яксель прослужать вам довгі роки.

Як мити японські кухонні ножі?

Високоякісні кухонні ножі Яксель не рекомендується мити в посудомийній машині. Відразу після використання ножі потрібно вимити вручну м'якою губкою і витерти насухо.
Щоб захистити ніж з дамаска від корозії, рекомендують натерти сухе лезо ножа невеликою кількістю рослинної олії.

Де найкраще зберігати кухонні ножі з дамаської сталі?

Ножі потрібно зберігати в сухому місці, окремо від інших кухонних інструментів і ножів, це збереже гостру ріжучу кромку. Найкраще їх тримати в спеціальній підставці, чохлі або на магнітному тримачі з дерева.

Що категорично не рекомендується робити японськими ножами Yaxell?

Рубати ножем м'ясо або рибу з кістками; різати заморожені продукти.
Різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Найкраще використовувати дошки з натурального дерева або пластику, наприклад, поліпропілену.
Згинати клинок ножа з дамаська під великим кутом.
Використовувати ніж для відкривання металевих банок.
Рубати металеві вироби.
Використовувати ніж в якості молотка, викрутки або інших монтажних інструментів.
Використовувати дамаські ножі для метання.

Як заточувати японські ножі Yaxell?

Використовуючи регулярно інструменти для заточування, можна надовго продовжити термін служби ножа:

Виправлення леза ножів за допомогою мусата. Мусат необхідний для вирівнювання ріжучої кромки леза ножа, щоб виправити можливе мікро-деформування, мікроскопічні щербини і тим самим надати лезу гостроту. Мусатом рекомендують користуватися регулярно.

Заточка леза. Заточувати лезо ножів з дамаської сталі потрібно спеціальним точилом Yaxell або водним точильним каменем Yaxell. Універсальним є камінь із зернистістю 1000/3000. Частота заточки залежить від інтенсивності використання ножа і проводиться по мірі необхідності.

Популярні товари
Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0