Ніж для нарізки 150 мм дамаська сталь, серія HANA Yaxell 34816

(6 відгуків)
Артикул: 34816 Бренд: YaxellКатегорія:
6 відгуків

Ціна: 4 205

Є в наявності

– або – 

Оплата

Картою будь-якого банку при замовленні;
Накладений платіж у відділенні або кур'єру Нової Пошти при отриманні товару;
Безготвівковий розрахунок.

Доставка

Новою поштою до відділення.
Кур'єром Нової пошти за адресою. Доставку оплачує покупець за тарифами перевізника.
Самовивіз за домовленістю з менеджером за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська, 154-А, ТЦ «Аркадія» (Індустріальний міст) з 09-17-00 щодня, крім суботи та неділі.

Японський ніж для нарізки серії HANA з лезом 150 мм підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. Лезо Сантоку широке, з більш прямою ріжучою лінією. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати тонкими скибками або кубиками як м’ясо, рибу, так і овочі, сири та інші продукти.

Серія японських ножів HANA – новинка Yaxell 2024 –в перекладі з японської «Краса ножів». В основі високоякісна сталь Movax (хром, молібден, ванадій), покрита захисними обкладками із 3 шарів нержавіючої сталі. Сталь Movax понад 30 років є одним із найпопулярніших матеріалів для вигогтовлення лез кухонних ножів, що продаються по всьому світу. Твердість леза  – 58 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності кухарського ножа. Кут заточування становить 15⁰ з кожного боку.

Преміальна восьмикутна темно-коричнева ручка з Pakka Wood (композит дерева та смоли), розроблена досвідченими дизайнерами Yaxell, забезпечує ідеальний баланс та оптимальний контроль.

Поєднання матеріалів та дизайну Yaxell забезпечує чудовий зовнішній вигляд та зручність нарізання, що робить ці ножі кращим вибором на кухні. Це ідеальний вибір як для професійних шеф-кухарів, так і для домашніх кухарів-ентузіастів, які шукають високу якість, довговічність і сучасність на своїй кухні.

Артикул: 34816 Бренд: YaxellКатегорія:
Матеріал

Призначення

Матеріал рукоятки

Марка матеріалу клинка

Колір рукоятки

Кількість шарів

Кут заточування

Твердість за шкалою Роквелла

Довжина леза, мм

Додати відгук

На основі 6 відгуків
5.0 загалом
6
0
0
0
0
  1. Максим Довженко

    Ніж для нарізки серії HANA – виріб для справжніх гурманів. Дуже точний у різанні тонких шматочків м’яса та овочів. Рекомендую всім, хто любить готувати

    Максим Довженко

  2. Тетяна Гриценко

    Використовую цей ніж щодня, і він все ще так само гострий, як і при покупці. Дуже задоволена якістю леза і дизайном.

    Тетяна Гриценко

  3. Людмила Тимченко

    Надійний і стильний інструмент.Цей ніж для нарізки HANA Yaxell перевершив мої очікування. Якість сталі чудова, він не тупиться навіть після постійного використання. Нарізати хліб, овочі або фрукти — одне задоволення. Дуже задоволена покупкою!

    Людмила Тимченко

  4. Олег Тарасов

    Ідеальний для тонкої нарізки.Ніж HANA неймовірний. Тонка нарізка будь-яких продуктів не проблема, навіть сир і шинка виходять ідеально рівними. Лезо тримає гостроту дуже довго. Рекомендую для всіх, хто цінує якість.

    Олег Тарасов

  5. Іван Кравченко

    Ніж HANA чудово підходить для нарізки овочів та фруктів. Він гострий і легкий у використанні, справжнє задоволення на кухні

    Іван Кравченко

  6. Дарина Шевчук

    Я шукала невеликий ніж для точних робіт і знайшла його в серії HANA. Він дуже легкий і зручний в використанні. Його компактність дозволяє легко зберігати його в будь-якому кухонному ящику

    Дарина Шевчук

Рекомендації щодо догляду за ножами з дамаської сталі

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі Яксель прослужать вам довгі роки.

Як мити японські кухонні ножі?

Високоякісні кухонні ножі Яксель не рекомендується мити в посудомийній машині. Відразу після використання ножі потрібно вимити вручну м'якою губкою і витерти насухо.
Щоб захистити ніж з дамаска від корозії, рекомендують натерти сухе лезо ножа невеликою кількістю рослинної олії.

Де найкраще зберігати кухонні ножі з дамаської сталі?

Ножі потрібно зберігати в сухому місці, окремо від інших кухонних інструментів і ножів, це збереже гостру ріжучу кромку. Найкраще їх тримати в спеціальній підставці, чохлі або на магнітному тримачі з дерева.

Що категорично не рекомендується робити японськими ножами Yaxell?

Рубати ножем м'ясо або рибу з кістками; різати заморожені продукти.
Різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Найкраще використовувати дошки з натурального дерева або пластику, наприклад, поліпропілену.
Згинати клинок ножа з дамаська під великим кутом.
Використовувати ніж для відкривання металевих банок.
Рубати металеві вироби.
Використовувати ніж в якості молотка, викрутки або інших монтажних інструментів.
Використовувати дамаські ножі для метання.

Як заточувати японські ножі Yaxell?

Використовуючи регулярно інструменти для заточування, можна надовго продовжити термін служби ножа:

Виправлення леза ножів за допомогою мусата. Мусат необхідний для вирівнювання ріжучої кромки леза ножа, щоб виправити можливе мікро-деформування, мікроскопічні щербини і тим самим надати лезу гостроту. Мусатом рекомендують користуватися регулярно.

Заточка леза. Заточувати лезо ножів з дамаської сталі потрібно спеціальним точилом Yaxell або водним точильним каменем Yaxell. Універсальним є камінь із зернистістю 1000/3000. Частота заточки залежить від інтенсивності використання ножа і проводиться по мірі необхідності.

Популярні товари
Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0