Японський шеф-ніж серії TAISHI з лезом 24 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження.
В основі ножа високоякісна 3-шарова нержавіюча сталь VG10 (кобальт, молібден, ванадій) із хвилястим візерунком KATANA, який чітко вимальовується на лезі.
Ніж має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточки складає 12 °. Твердість леза – 61 одиниця (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності поварського ножа.
Ідеально відполірована чорна рукоятка кухонного ножа Yaxell TAISHI виготовлена з екологічно чистої деревини чорного буку та схвалена ЄС за регламентом безпечності харчових продуктів.
Ніж із серії TAISHI легко впізнати завдяки оригінальному візерунку, який утворюється в результаті ударів японським молотом Тсушіме. Крім декоративного ефекту такі поглиблення на лезі мають ще й функціональну особливість. Вони служать своєрідними повітряними капсулами, завдяки чому продукти не прилипають до леза ножа.
Yaxell TAISHI – гідна серія японських ножів з дамаської сталі. Поєднує виразний дизайн, високі якісні характеристики і справедліву ціну.
Андрій Ковальчук –
Придбавши ніж TAISHI, я зрозумів, що це те чого мені не вистачало на кухні для приготування страв із задоволенням. Ніж лежить в руці як влитий, вага ідеальна. Дамаська сталь тримає заточку просто неймовірно, навіть після кількох місяців активного використання. Я можу різати будь-що, від м’яса до овочів, і ніж справляється на відмінно
Андрій Ковальчук –
Анастасія Ткаченко –
Коли користуєшся ножем TAISHI, то в його якості не сумніваєшся. Ніж виглядає дуже стильно і дорого. Він не тільки відмінний помічник на кухні, але й прикраса будь-якої кухні
Анастасія Ткаченко –
Тарас Руденко –
TAISHI змушує закохатися у процес приготування! Ніж лягає в руку як рідний, а гострота – неймовірна. З ним навіть найскладніші страви готуються легко і швидко. Дуже рекомендую.Найкращий вибір для щоденної роботи на кухні!
Тарас Руденко –
Остап Романюк –
TAISHI став моїм улюбленим ножем! Користуюся ним вже кілька місяців, і він залишається таким же гострим, як і в перший день. Надзвичайно надійний та ефективний для будь-яких кулінарних завдань.Якість дамаської сталі – на висоті, ніж справді вартий своїх грошей
Остап Романюк –