Японський ніж Накірі серії KETU з лезом із дамаської сталі 16,5 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. «Накірі» в перекладі – «ніж для різання зелені», що означає, що цей ніж не підходить для обробки м’яса або риби з кістками і використовується виключно для нарізки овочів та шаткування зелені. У Накір практично прямокутна форма леза і дуже тонка ріжуча кромка.
Серія японських ножів KETU – новинка Yaxell 2022 –в перекладі з японської мови «Простий та бездоганний». KETU – більш доступна за ціною альтернатива дорогим серіям Gou та Super Gou. Має в основі клинка таку саму марку сталі, та яскраво виражений дизайн. Поступається кількістю шарів дамаску, але поряд з цим ніж має пристойну функціональність.
В основі тришарового леза – японська порошкова сталь SG2, що має високу твердість – 63 HRC за шкалою Роквела та надвисоку ріжучу здатність: ніж триматиме екстремальну гостроту довгий період до заточування. Кут заточування становить 12⁰ з кожного боку.
Поверхня леза вкрита оригінальним візерунком від слідів молота.
Серія KETU – це поєднання міцної надгострої сталі та елегантного дизайну. Рукоять ножа виготовили з матеріалу – pakka wood. Пакка – це сучасний композитний матеріал з деревини бука, пластика і смоли. В результаті виходить дуже стійка до будь-яких зовнішніх впливів рукоятка.
Центр рукояті прикрашений японським родинним гербом самураїв. Навершя художньо прикрашено випуклим ієрогліфом золотого кольору – символом серії KETU.
Володимир Гаврилюк –
Цей ніж накірі ідеально підходить для нарізання овочів. Дружина в захваті)
Володимир Гаврилюк –
Оксана –
Великий вибір та доступна ціна за ніж такої гарної якості. Готувати стало набагато легше і приємніше
Оксана –
Валентин Сидоренко –
Як професійний кухар, дуже задоволений якістю японського ножа накірі. Чудово підходить для нарізки овочів та зелені. Вдала ціна за прекрасну якість, мої рекомендації!
Валентин Сидоренко –
Іван Ткачук –
Накірі – мій фаворит серед ножів для нарізки овочів. З ним дуже швидко і легко готувати складні страви. Ціна в магазині приємно вразила за таку якість інструменту.
Іван Ткачук –
Денис Шевчук –
Як професійний кухар, дуже задоволений якістю японського ножа накірі. Чудово підходить для нарізки овочів та зелені. Вдала ціна за прекрасну якість, мої рекомендації!
Денис Шевчук –
Михайло Ковальов –
Накірі – мій фаворит серед ножів для нарізки овочів. З ним дуже швидко і легко готувати складні страви. Ціна в магазині приємно вразила за таку якість інструменту.
Михайло Ковальов –