Ніж японський Nakiri 165 мм, серія KETU Yaxell 34944

- 20%
(6 відгуків)
Артикул: 34944 Бренд: YaxellКатегорії: ,
6 відгуків

Ціна: 10 882  8 706

Є в наявності

– або – 

Оплата

Картою будь-якого банку при замовленні;
Накладений платіж у відділенні або кур'єру Нової Пошти при отриманні товару;
Безготвівковий розрахунок.

Доставка

Новою поштою до відділення.
Кур'єром Нової пошти за адресою. Доставку оплачує покупець за тарифами перевізника.
Самовивіз за домовленістю з менеджером за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська, 154-А, ТЦ «Аркадія» (Індустріальний міст) з 09-17-00 щодня, крім суботи та неділі.

Японський ніж Накірі серії KETU з лезом із дамаської сталі 16,5 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. «Накірі» в перекладі – «ніж для різання зелені», що означає, що цей ніж не підходить для обробки м’яса або риби з кістками і використовується виключно для нарізки овочів та шаткування зелені. У Накір практично прямокутна форма леза і дуже тонка ріжуча кромка.

Серія японських ножів KETU – новинка Yaxell 2022 –в перекладі з японської мови «Простий та бездоганний». KETU – більш доступна за ціною альтернатива дорогим серіям Gou та Super Gou. Має в основі клинка таку саму марку сталі, та яскраво виражений дизайн. Поступається кількістю шарів дамаску, але поряд з цим ніж має пристойну функціональність.

В основі тришарового леза – японська порошкова сталь SG2, що має високу твердість – 63 HRC за шкалою Роквела та надвисоку ріжучу здатність: ніж триматиме екстремальну гостроту довгий період до заточування. Кут заточування становить 12⁰ з кожного боку.

Поверхня леза вкрита оригінальним візерунком від слідів молота.

Серія KETU – це поєднання міцної надгострої сталі та елегантного дизайну. Рукоять ножа виготовили з матеріалу – pakka wood. Пакка – це сучасний композитний матеріал з деревини бука, пластика і смоли. В результаті виходить дуже стійка до будь-яких зовнішніх впливів рукоятка.

Центр рукояті прикрашений японським родинним гербом самураїв. Навершя художньо прикрашено випуклим ієрогліфом золотого кольору – символом серії KETU.

Артикул: 34944 Бренд: YaxellКатегорії: ,
Матеріал

Призначення

Довжина леза, мм

Твердість за шкалою Роквелла

Кут заточування

Кількість шарів

Колір рукоятки

Марка матеріалу клинка

Матеріал рукоятки

Вид

Додати відгук

На основі 6 відгуків
5.0 загалом
6
0
0
0
0
  1. Володимир Гаврилюк

    Цей ніж накірі ідеально підходить для нарізання овочів. Дружина в захваті)

    Володимир Гаврилюк

  2. Оксана

    Великий вибір та доступна ціна за ніж такої гарної якості. Готувати стало набагато легше і приємніше

    Оксана

  3. Валентин Сидоренко

    Як професійний кухар, дуже задоволений якістю японського ножа накірі. Чудово підходить для нарізки овочів та зелені. Вдала ціна за прекрасну якість, мої рекомендації!

    Валентин Сидоренко

  4. Іван Ткачук

    Накірі – мій фаворит серед ножів для нарізки овочів. З ним дуже швидко і легко готувати складні страви. Ціна в магазині приємно вразила за таку якість інструменту.

    Іван Ткачук

  5. Денис Шевчук

    Як професійний кухар, дуже задоволений якістю японського ножа накірі. Чудово підходить для нарізки овочів та зелені. Вдала ціна за прекрасну якість, мої рекомендації!

    Денис Шевчук

  6. Михайло Ковальов

    Накірі – мій фаворит серед ножів для нарізки овочів. З ним дуже швидко і легко готувати складні страви. Ціна в магазині приємно вразила за таку якість інструменту.

    Михайло Ковальов

Рекомендації щодо догляду за ножами з дамаської сталі

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі Яксель прослужать вам довгі роки.

Як мити японські кухонні ножі?

Високоякісні кухонні ножі Яксель не рекомендується мити в посудомийній машині. Відразу після використання ножі потрібно вимити вручну м'якою губкою і витерти насухо.
Щоб захистити ніж з дамаска від корозії, рекомендують натерти сухе лезо ножа невеликою кількістю рослинної олії.

Де найкраще зберігати кухонні ножі з дамаської сталі?

Ножі потрібно зберігати в сухому місці, окремо від інших кухонних інструментів і ножів, це збереже гостру ріжучу кромку. Найкраще їх тримати в спеціальній підставці, чохлі або на магнітному тримачі з дерева.

Що категорично не рекомендується робити японськими ножами Yaxell?

Рубати ножем м'ясо або рибу з кістками; різати заморожені продукти.
Різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Найкраще використовувати дошки з натурального дерева або пластику, наприклад, поліпропілену.
Згинати клинок ножа з дамаська під великим кутом.
Використовувати ніж для відкривання металевих банок.
Рубати металеві вироби.
Використовувати ніж в якості молотка, викрутки або інших монтажних інструментів.
Використовувати дамаські ножі для метання.

Як заточувати японські ножі Yaxell?

Використовуючи регулярно інструменти для заточування, можна надовго продовжити термін служби ножа:

Виправлення леза ножів за допомогою мусата. Мусат необхідний для вирівнювання ріжучої кромки леза ножа, щоб виправити можливе мікро-деформування, мікроскопічні щербини і тим самим надати лезу гостроту. Мусатом рекомендують користуватися регулярно.

Заточка леза. Заточувати лезо ножів з дамаської сталі потрібно спеціальним точилом Yaxell або водним точильним каменем Yaxell. Універсальним є камінь із зернистістю 1000/3000. Частота заточки залежить від інтенсивності використання ножа і проводиться по мірі необхідності.

Популярні товари
Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0