Поварський шеф-ніж 240 мм дамаська сталь, серія KETU Yaxell 34941

(8 відгуків)
Артикул: 34941 Бренд: YaxellКатегорії: ,
8 відгуків

Ціна: 11 994

Є в наявності

– або – 

Оплата

Картою будь-якого банку при замовленні;
Накладений платіж у відділенні або кур'єру Нової Пошти при отриманні товару;
Безготвівковий розрахунок.

Доставка

Новою поштою до відділення.
Кур'єром Нової пошти за адресою. Доставку оплачує покупець за тарифами перевізника.
Самовивіз за домовленістю з менеджером за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська, 154-А, ТЦ «Аркадія» (Індустріальний міст) з 09-17-00 щодня, крім суботи та неділі.

Японський шеф-ніж серії KETU з лезом 24 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження.

Серія японських ножів KETU – новинка Yaxell 2022 –в перекладі з японської мови «Простий та бездоганний». KETU – більш доступна за ціною альтернатива дорогим серіям Gou та Super Gou. Має в основі клинка таку саму марку сталі, та яскраво виражений дизайн. Поступається кількістю шарів дамаску, але поряд з цим ніж має пристойну функціональність.

В основі тришарового леза – японська порошкова сталь SG2, що має високу твердість – 63 HRC за шкалою Роквела та надвисоку ріжучу здатність: ніж триматиме екстремальну гостроту довгий період до заточування. Кут заточування становить 12⁰ з кожного боку.

Поверхня леза вкрита оригінальним візерунком від слідів молота.

Серія KETU – це поєднання міцної надгострої сталі та елегантного дизайну. Рукоять ножа виготовили з матеріалу – pakka wood. Пакка – це сучасний композитний матеріал з деревини бука, пластика і смоли. В результаті виходить дуже стійка до будь-яких зовнішніх впливів рукоятка.

Центр рукояті прикрашений японським родинним гербом самураїв. Навершя художньо прикрашено випуклим ієрогліфом золотого кольору – символом серії KETU.

Артикул: 34941 Бренд: YaxellКатегорії: ,
Матеріал

Призначення

Довжина леза, мм

Твердість за шкалою Роквелла

Кут заточування

Кількість шарів

Колір рукоятки

Марка матеріалу клинка

Матеріал рукоятки

Додати відгук

На основі 8 відгуків
5.0 загалом
8
0
0
0
0
  1. Наталія Лисиченко

    Цим кухарським ножем дуже легко обробляти великі шматки м’яса та риби. Рекомендую магазин!

    Наталія Лисиченко

  2. Анфіса Литвинчук

    Давно шукала ідеальний ніж і нарешті знайшла! Доставка швидка, дуже приємний сервіс.

    Анфіса Литвинчук

  3. Григорій Ковалюк

    Завдяки довгому лезу цей ніж ідеально підходить для різання великих шматків м’яса або риби, що робить процес готування більш ефективним. Мої рекомендації як шеф-кухаря

    Григорій Ковалюк

  4. Богдан Гриценко

    Цей поварський ніж – мій улюблений інструмент. Він легко ковзає через будь-які інгредієнти, робить точну і рівну нарізку. Я в захваті!

    Богдан Гриценко

  5. Тарас Федоренко

    Цей шеф-ніж – мій найкращий помічник у готуванні страв будь-якої складності. Його довге лезо і зручна ручка дозволяють контролювати процес різання з легкістю

    Тарас Федоренко

  6. Григорій Вернидуб

    Я в захваті від цього шеф-ножа. Він зробив моє готування набагато ефективнішим та приємнішим. Магазин має чудовий сервіс, якісна консультація, рекомендую.

    Григорій Вернидуб

  7. Богдан Стеценко

    Ніж шеф кухаря цієї серії – моя знахідка. Дуже гострий і зручний у руці, магазин надав відмінний сервіс.

    Богдан Стеценко

  8. Борислав Коваленко

    Купив собі такий японський шеф ніж і дуже задоволений. Відмінна якість!

    Борислав Коваленко

Рекомендації щодо догляду за ножами з дамаської сталі

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі Яксель прослужать вам довгі роки.

Як мити японські кухонні ножі?

Високоякісні кухонні ножі Яксель не рекомендується мити в посудомийній машині. Відразу після використання ножі потрібно вимити вручну м'якою губкою і витерти насухо.
Щоб захистити ніж з дамаска від корозії, рекомендують натерти сухе лезо ножа невеликою кількістю рослинної олії.

Де найкраще зберігати кухонні ножі з дамаської сталі?

Ножі потрібно зберігати в сухому місці, окремо від інших кухонних інструментів і ножів, це збереже гостру ріжучу кромку. Найкраще їх тримати в спеціальній підставці, чохлі або на магнітному тримачі з дерева.

Що категорично не рекомендується робити японськими ножами Yaxell?

Рубати ножем м'ясо або рибу з кістками; різати заморожені продукти.
Різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Найкраще використовувати дошки з натурального дерева або пластику, наприклад, поліпропілену.
Згинати клинок ножа з дамаська під великим кутом.
Використовувати ніж для відкривання металевих банок.
Рубати металеві вироби.
Використовувати ніж в якості молотка, викрутки або інших монтажних інструментів.
Використовувати дамаські ножі для метання.

Як заточувати японські ножі Yaxell?

Використовуючи регулярно інструменти для заточування, можна надовго продовжити термін служби ножа:

Виправлення леза ножів за допомогою мусата. Мусат необхідний для вирівнювання ріжучої кромки леза ножа, щоб виправити можливе мікро-деформування, мікроскопічні щербини і тим самим надати лезу гостроту. Мусатом рекомендують користуватися регулярно.

Заточка леза. Заточувати лезо ножів з дамаської сталі потрібно спеціальним точилом Yaxell або водним точильним каменем Yaxell. Універсальним є камінь із зернистістю 1000/3000. Частота заточки залежить від інтенсивності використання ножа і проводиться по мірі необхідності.

Популярні товари
Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0