Японський кухарський шеф-ніж Yaxell

Показано 1–15 із 81

Професійні кухарі можуть покладатися на набір із двох десятків інструментів, проте класичний японський набір кухонних ножів дуже схожий на західний аналог. Основні моделі включають: Сантоку для універсального різання та шаткування; кухарський ніж, що ідеально підходить для нарізки, шаткування і нарізки кубиками; Деба, розроблений в основному для риби через свою велику вагу; Янагіба – незамінний при приготуванні суші, так як дуже тонкий вузький ніж вигідно відрізняється від інших ножів, призначених для обробки морепродуктів; і, нарешті, накір завершує репертуар, незамінний інструмент для сучасного кухаря: тонке прямокутне лезо ідеально підходить для шатківниці зелені та овочів.

Кожен вид ножа має своє спеціалізоване призначення. Накір має тонке прямокутне лезо, що ідеально підходить для нарізки зелені та овочів. Ніж для хліба відрізняється зазубреним краєм, що дозволяє справлятися навіть зі свіжоспеченою випічкою, а ніж для обвалки має ультрагнучку довгу форму, що ідеально підходить для відділення м’яса від кісток. На додаток до цього існує універсальний різновид, призначений для роботи з будь-якими продуктами, включаючи яловичину, свинину, рибу та овочі! Слайсери відкривають можливості тонкої нарізки завдяки своїм гнучким лезам, а ножі на філе чудово справляються з ефективним відділенням м’яса та морепродуктів від шкіри та кісток.І нарешті, в арсеналі будь-якої кухні має бути надійна вилка для м’яса, яка дозволяє кухареві миттєво перевертати порції під час приготування їжі.

Фактично, ті самі методи ручного кування, які використовувалися для виготовлення самурайських мечів, досі використовуються для створення цих класичних кухонних лез, які є одними з найкращих інструментів, доступних у кулінарному світі. У традиційній японській кухні особлива увага приділяється наголошенню на майстерності кухаря за допомогою складної роботи з ножем. Щоб досягти цієї майстерності, японські кухарі покладаються на кухарський шеф-ніж для приготування овочів, риби та м’яса. Сьогодні японські виробники також виготовляють ножі у західному стилі, щоб задовольнити потреби кухарів у всьому світі.

Хочете оновити свою кухню надійним, практичним та функціональним японським ножем? Завітайте до нашого інтернет-магазину! Ми пропонуємо широкий вибір ножів, які ідеально підійдуть для будь-якого завдання – від потужного тесака для м’яса, призначеного для нарізування великих шматків, до прямих ножів для овочів, що ідеально підходять для очищення свіжих продуктів. І все це за дивовижними цінами, тому вам не доведеться розорятися. До того ж більшість товарів є на складі, а значить, доставка не забариться.

Відчуйте неперевершену гостроту самурайського меча, створеного майстерними японськими майстрами. Відкрийте для себе широкий асортимент кухарських шеф-ножів Yaxell із швидкою доставкою по всій Україні! При такому великому виборі якісних виробів вам потрібен тільки один предмет: надійний і універсальний японський ніж, який відкриває кулінарну досконалість з кожним розрізом.

Часті питання про японські кухарські шеф-ножі

Кухарський шеф-ніж відрізняється своєю універсальністю та багатогранним застосуванням. Він має різну довжину клинка (від 16 до 25 см) і закруглену форму ріжучого краю з кінчиком. Цей ніж підходить для широкого спектру завдань на кухні, включаючи нарізку, обробку м'яса, риби, шматкування зелені, нарізку коренеплодів, овочів, фруктів. Кухарський шеф-ніж є невід'ємним інструментом для професійних кухарів та любителів кулінарії завдяки своїй універсальності та зручності використання.
Для виготовлення кухарських шеф-ножів найчастіше використовують нержавіючу сталь для леза, а також комбінації різних матеріалів для рукояті: пластик, дерево, мікарта, пакка, нержавіюча сталь.
Основні особливості догляду за кухарським шеф-ножем:
  1. Регулярно вирівнюйте лезо ножа за допомогою мусата. Частота вирівнювання залежить від інтенсивності використання ножа.
  2. Періодично рекомендується точити ніж за допомогою точилки або точильного каменю, але лише тоді, коли лезо затупилось і вирівнювання мусатом не дозволяє досягти гостроти.
  3. Уникайте використання ножа для нарізки дуже твердих продуктів, заморожених продуктів, так як це може пошкодити лезо.
  4. Використовуйте якісні дошки для нарізки з пластику або дерева.
  5. Мийте ніж ручним способом за допомогою м'якої губки та м'якого миючого засобу, уникайте миття в посудомийній машині.
  6. Витирайте ножі після миття, зберігайте їх сухими в сухому місці.
  7. Зберігайте ніж в захисному чохлі або на підставці, щоб запобігти пошкодженню леза. Кромка леза не повинна знаходитися у контакті з іншими металевими інструментами.
  8. Уникайте контакту ножа з кислотними продуктами: лимонний сік або оцет можуть пошкодити поверхню леза.

Скільки коштує придбання товарів категорії японський кухарський шеф-ніж yaxell?

Діапазон цін від 2 145 гривень, до 68 872 гривень для кожного знайдеться різноманіття товарів за кращою вартістю.

Які серії ножів доступні в магазині YAXELL?

У каталозі магазину офіційно представлено продукцію 13 серій, а також рекомендуємо придбати ножі за призначенням — Ніж для чистки овочів та фруктів SUPER GOU YPSILON Yaxell 37202, Ніж Кірітсуке 200 мм дамаська сталь, серія SUPER GOU YPSILON Yaxell 37234, Набір ножів з 3-х предметів серія GOU YPSILON Yaxell 37200-004.

Чому варто придбати «японський кухарський шеф-ніж yaxell» на сайті магазину yaxell.com.ua?

Актуальні ціни та наявність товару, експертна консультація та індивідуальний підхід до кожному клієнту, який обере один з товарів, що відповідають саме вашим потребам.

Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0