Японський кухонний ніж являє собою справжній витвір ножового мистецтва. Не стали винятками й інструменти, які увійшли до популярної серії Yaxell RAN, яка представлена виробами для будь-яких кухарських завдань.
Чому Yaxell RAN став вибором світових шеф-кухарів?
Кухарі з усього світу обирають ножі серії Yaxell RAN, оскільки вони входять до найпопулярнішої лінійки кухарських інструментів. Ножі виконані зі сталі з високим вмістом вуглецю, а руків’я – з мікарти. Кожен ніж має больстер, навершя з неіржавіючої сталі, а ще – наскрізний монтаж.
Лінійка ножів Yaxell RAN багатьма експертами ножової індустрії сприймається як золота середина, адже вона містить якісні інструменти, що мають збалансовану вартість. Ножі, представлені у ній, знаходяться між вартісними преміальними серіями та бюджетними виробами, доступними для домашнього використання.
Популярність серії принесла фантастична гострота леза, маленькі кінчики, які допомагають простіше поратись з продуктами та високий рівень функціональності інструментів. Відзначити варто й зручність використання завдяки збалансованим, ергономічним руків’ям, які забезпечують безпечний, комфортний та чіткий різ.
Технології, які роблять серію RAN унікальною
Японський шеф-ніж та інші кулінарні інструменти з серії Yaxell RAN стали надзвичайно популярними завдяки балансу між ціною та якістю. А ще – завдяки правильно підібраним матеріалам. В основі леза цих ножів – сталь VG-10, яка має чималий вміст вуглецю, а також ванадію, молібдену та інших домішок, які позитивно впливають на її якість та довговічність.
Використання кобальту у сталі дає можливість лезу ножів ставати значно твердішим, що робить їх стійкими до зламу. А такою кобальт підвищує в’язкість сталі, завдяки чому можна уникнути її розсипання на окремі фрагменти.
З кожного боку лезо обкладається 34 шарами неіржавіючої сталі, що допомагає підвищити стійкість до корозії та покращити показники зносостійкості. Лезо легко вирізнити серед інших кухарських інструментів завдяки характерному візерунку на дамаску, а також японському ієрогліфу, який містить назву серії.
Серія має класичне, чорне руків’я з мікарти. Цей матеріал має в своїй основі натуральний льон, що просочений за допомогою смол. Завдяки цьому підвищується зносостійкість ножів, адже вони не будуть всотувати у себе запахи кухні та зайву вологу, будуть захищені від патогенної мікрофлори. Матеріал також гладенький та теплий, що забезпечує зручний та приємний хват.
Як використовувати Yaxell RAN для різних кулінарних завдань?
До серії ножів Ран входять популярні, універсальні кухарські інструменти, які допомагають у виконанні широкої кількості кухонних завдань. Вони можуть активно використовуватись для обробки м’яса та морепродуктів, приготування як японських, так і європейських страв.
Ножі серії Yaxell RAN підходять для:
- Тонкої нарізки та слайсування м’яса й філе;
- Формування тонких шматків риби для суші;
- Обробки та очищення овочів;
- Рубки м’яса та птиці;
- Шинкування зелені;
- Розрізання хліба ба виробів з борошна;
- Роботи з м’якими інгредієнтами тощо.
Хочете купити ніж для нарізки Yaxell, який буде окрасою вашою кухні? Тоді обирайте його в асортименті нашого інтернет-магазину!