Японский нож для нарезки серии YUKARI с лезвием из дамасской стали 25,5 см подходит для ежедневного использования на профессиональной или домашней кухне, поскольку выдерживает любую рабочую нагрузку. Используется для нарезки разного вида продуктов. Имеет невысокую прямоугольную пятку и ровную линию режущего края, слегка скругленного к концу.
В основі високоякісна сталь Movax (хром, молібден, ванадій), покрита захисними обкладками із 3 шарів нержавіючої сталі. Сталь Movax понад 30 років є одним із найпопулярніших матеріалів для вигогтовлення лез кухонних ножів, що продаються по всьому світу.На лезі вигравіруваний напис у вигляді ієрогліфів – “YUKARI Довга традиція”.
Ніж має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточки складає 15°. Твердість леза – 58 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності поварського ножа.
Ідеально відполірована чорна рукоятка кухонного ножа Yaxell YUKARI виготовлена з матеріалу канва мікарта – це льон, просочений смолою. Це витривалий довговічний матеріал, який витримує інтенсивні навантаження, не вбирає запахи.
Отзывов пока нет.