Кухонний ніж 120 мм дамаська сталь, серія HANA Yaxell 34802

(4 відгуків)
Артикул: 34802 Бренд: YaxellКатегорія:
4 відгуків

Ціна: 3 834

Є в наявності

– або – 

Оплата

Картою будь-якого банку при замовленні;
Накладений платіж у відділенні або кур'єру Нової Пошти при отриманні товару;
Безготвівковий розрахунок.

Доставка

Новою поштою до відділення.
Кур'єром Нової пошти за адресою. Доставку оплачує покупець за тарифами перевізника.
Самовивіз за домовленістю з менеджером за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська, 154-А, ТЦ «Аркадія» (Індустріальний міст) з 09-17-00 щодня, крім суботи та неділі.

Кухонний ніж серії HANA з лезом 120 мм підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження.

Серія японських ножів HANA – новинка Yaxell 2024 –в перекладі з японської «Краса ножів». В основі високоякісна сталь Movax (хром, молібден, ванадій), покрита захисними обкладками із 3 шарів нержавіючої сталі. Сталь Movax понад 30 років є одним із найпопулярніших матеріалів для вигогтовлення лез кухонних ножів, що продаються по всьому світу. Твердість леза  – 58 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності кухарського ножа.

Преміальна восьмикутна темно-коричнева ручка з Pakka Wood (композит дерева та смоли), розроблена досвідченими дизайнерами Yaxell, забезпечує ідеальний баланс та оптимальний контроль.

Поєднання матеріалів та дизайну Yaxell забезпечує чудовий зовнішній вигляд та зручність нарізання, що робить ці ножі кращим вибором на кухні.

Артикул: 34802 Бренд: YaxellКатегорія:
Матеріал

Призначення

Матеріал рукоятки

Марка матеріалу клинка

Колір рукоятки

Кількість шарів

Кут заточування

Твердість за шкалою Роквелла

Довжина леза, мм

Додати відгук

На основі 4 відгуків
5.0 загалом
4
0
0
0
0
  1. Артем Кривошей

    Маленький, але дуже ефективний! Цей ніж HANA Yaxell чудово підходить для нарізання дрібних овочів та фруктів. Легкий, зручний і дуже гострий. Відчувається японська якість

    Артем Кривошей

  2. Юлія Шевченко

    Компактний та універсальний. HANA-маленький ніж, але працює на всі 100%. Дуже зручно різати все — від овочів до дрібного м’яса. Якість на найвищому рівні!

    Юлія Шевченко

  3. Кирило Паламарчук

    HANA 120 мм це мій улюблений ніж для щоденної роботи на кухні. Він гострий, компактний і ідеальний для будь-яких завдань, від нарізки фруктів до обробки зелені. Дуже задоволений покупкою!

    Кирило Паламарчук

  4. Марко Дорошенко

    HANA 120 мм – ніж який перевершив мої очікування. Дуже комфортний для точних робіт: від нарізки помідорів до очищення часнику. Крім того, ніж дуже добре зберігає гостроту навіть після тривалого використання. Рекомендую всім, хто цінує якість в першу чергу.

    Марко Дорошенко

Рекомендації щодо догляду за ножами з дамаської сталі

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі Яксель прослужать вам довгі роки.

Як мити японські кухонні ножі?

Високоякісні кухонні ножі Яксель не рекомендується мити в посудомийній машині. Відразу після використання ножі потрібно вимити вручну м'якою губкою і витерти насухо.
Щоб захистити ніж з дамаска від корозії, рекомендують натерти сухе лезо ножа невеликою кількістю рослинної олії.

Де найкраще зберігати кухонні ножі з дамаської сталі?

Ножі потрібно зберігати в сухому місці, окремо від інших кухонних інструментів і ножів, це збереже гостру ріжучу кромку. Найкраще їх тримати в спеціальній підставці, чохлі або на магнітному тримачі з дерева.

Що категорично не рекомендується робити японськими ножами Yaxell?

Рубати ножем м'ясо або рибу з кістками; різати заморожені продукти.
Різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Найкраще використовувати дошки з натурального дерева або пластику, наприклад, поліпропілену.
Згинати клинок ножа з дамаська під великим кутом.
Використовувати ніж для відкривання металевих банок.
Рубати металеві вироби.
Використовувати ніж в якості молотка, викрутки або інших монтажних інструментів.
Використовувати дамаські ножі для метання.

Як заточувати японські ножі Yaxell?

Використовуючи регулярно інструменти для заточування, можна надовго продовжити термін служби ножа:

Виправлення леза ножів за допомогою мусата. Мусат необхідний для вирівнювання ріжучої кромки леза ножа, щоб виправити можливе мікро-деформування, мікроскопічні щербини і тим самим надати лезу гостроту. Мусатом рекомендують користуватися регулярно.

Заточка леза. Заточувати лезо ножів з дамаської сталі потрібно спеціальним точилом Yaxell або водним точильним каменем Yaxell. Універсальним є камінь із зернистістю 1000/3000. Частота заточки залежить від інтенсивності використання ножа і проводиться по мірі необхідності.

Популярні товари
Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0