Японський ніж Кірітсуке серії MON з лезом 20 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. Кірітсуке – це японський кухонний ніж для тонкого нарізання м’яса, риби, овочів в кращих традиціях японської кухні. Цей ніж має скошений край леза за мотивами японського меча катана. Його часто називають порційним і використовують для нарізки, шаткування.
НІж виготовили з 3-шарової нержавіючої сталі з основою із твердої сталі VG-10 (до складу входять кобальт, молібден, ванадій).
Ніж має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточки складає 15 °. Твердість леза – 61 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності поварського ножа.
Ідеально відполірована чорна рукоятка кухонного ножа Yaxell MON виготовлена з матеріалу канва микарта – це льон, просочений смолою. Це витривалий довговічний матеріал, який витримує інтенсивні навантаження, не вбирає запахи.
Серія MON – справжня японська якість, функціональність, презентабельний зовнішній вигляд у поєднанні із справедливою ціною.
Дмитро –
Для точного нарізання овочів фруктів та різних продуктів ідеально підходить. Придбав в магазині Яксель вже не перший ніж, і всім рекомендую. Якісні японські ножі свою ціну виправдовують і певен що ця якість на довго
Дмитро –
Влад –
Мой любимый нож для резки овощей и фруктов. Можно и для других продуктов. У ножа острая заточка, хороший баланс, комфортный. я доволен и покупкой и обслуживание в магазине yaxell. впечатлен широким ассортиментом, но добрые менеджеры выручили, помогли определиться.
Влад –