Японський кухарський шеф-ніж YUKARI з лезом із дамаської сталі 20 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. Використовується для нарізки різного виду продуктів. Має невисоку прямокутну п’ятку і рівну лінію ріжучого краю з легким заокругленням на кінці.
В основі високоякісна сталь Movax (хром, молібден, ванадій), покрита захисними обкладками із 3 шарів нержавіючої сталі. Сталь Movax понад 30 років є одним із найпопулярніших матеріалів для вигогтовлення лез кухонних ножів, що продаються по всьому світу.На лезі вигравіруваний напис у вигляді ієрогліфів – “YUKARI Довга традиція”.
Ніж має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточки складає 15°. Твердість леза – 58 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності поварського ножа.
Ідеально відполірована чорна рукоятка кухонного ножа Yaxell YUKARI виготовлена з матеріалу канва мікарта – це льон, просочений смолою. Це витривалий довговічний матеріал, який витримує інтенсивні навантаження, не вбирає запахи.
Відгуків поки немає.