Ніж Сантоку 125 мм дамаська сталь, серія RAN Yaxell 36012

- 20%
(8 відгуків)
8 відгуків

Ціна: 5 441  4 353

Є в наявності

– або – 

Оплата

Картою будь-якого банку при замовленні;
Накладений платіж у відділенні або кур'єру Нової Пошти при отриманні товару;
Безготвівковий розрахунок.

Доставка

Новою поштою до відділення.
Кур'єром Нової пошти за адресою. Доставку оплачує покупець за тарифами перевізника.
Самовивіз за домовленістю з менеджером за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська, 154-А, ТЦ «Аркадія» (Індустріальний міст) з 09-17-00 щодня, крім суботи та неділі.

Японський ніж Сантоку серії RAN з лезом із дамаської сталі 12,5 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. В основі високоякісна сталь VG10 (кобальт, молібден, ванадій), покрита захисними обкладками із 68 шарів нержавіючої сталі з ефектним дамаським візерунком на лезі. Лезо Сантоку широке, з більш прямою ріжучою лінією «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати тонкими скибками або кубиками як м’ясо, рибу, так і овочі, сири та інші продукти.

Ніж дамаск має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточки складає 15 °. Твердість леза  – 61 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності поварського ножа.

Ідеально відполірована чорна рукоятка кухонного ножа Yaxell RAN виготовлена з матеріалу канва микарта – це льон, просочений смолою. Це витривалий довговічний матеріал, який витримує інтенсивні навантаження, не вбирає запахи. Рукоятка надійно закріплена, на кінці має металеве навершя для кращого балансування ножа.

Yaxell RAN – популярна серія японських ножів із дамаської сталі. Їхній дизайн одночасно класичний і сучасний, з акцентом на неймовірно красивому візерунку. Серія RAN прославила ножі Яксель на весь світ. Кухонні ножі Yaxell RAN були неодноразово відзначені нагородами на міжнародних конкурсах і тестах якості.

Матеріал рукоятки

Марка матеріалу клинка

Колір рукоятки

Кількість шарів

Кут заточування

Твердість за шкалою Роквелла

Загальна довжина

Вид

Матеріал

Довжина леза, мм

Призначення

Додати відгук

На основі 8 відгуків
5.0 загалом
8
0
0
0
0
  1. Андрій

    Готувати з таким ножем сантоку – одна радість!

    Андрій

  2. Даниленко Галина

    Заказала в этом интернет магазине такой нож для мяса маме на юбилей. Она поражена остротой ножа, говорит, что он теперь ее любимый. Магазин Yaxell, спасибо за внимательный подход к клиентам.

    Даниленко Галина

  3. Максим Кравченко

    Сантоку ідеально підходить для нарізки риби або овочів, щоб створювати справжні шедеври. Дякую за оперативну доставку

    Максим Кравченко

  4. Віктор Степаненко

    Завдяки гостроті цей ніж став моїм незамінним помічником на кухні, швидко і з легкістю готую будь-які страви. Рекомендую

    Віктор Степаненко

  5. Павло Романченко

    Сантоку компактного розміру з гострим лезом, швидко та ефективно ріже будь-які інгредієнти. Рекомендую

    Павло Романченко

  6. Назар Харчук

    Готовка стала набагато простішою і швидшою з таким сантоку. Універсальний ніж!

    Назар Харчук

  7. Роман Дорошенко

    Цей ніж сантоку справжній помічник на кухні. Легко справляється з овочами і м’ясом, доставка була швидкою і без проблем.

    Роман Дорошенко

  8. Антон Романенко

    Якщо хочете купити ніж сантоку, раджу саме в цьому магазині Yaxell. Відмінна якість, зручний у використанні.

    Антон Романенко

Рекомендації щодо догляду за ножами з дамаської сталі

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі Яксель прослужать вам довгі роки.

Як мити японські кухонні ножі?

Високоякісні кухонні ножі Яксель не рекомендується мити в посудомийній машині. Відразу після використання ножі потрібно вимити вручну м'якою губкою і витерти насухо.
Щоб захистити ніж з дамаска від корозії, рекомендують натерти сухе лезо ножа невеликою кількістю рослинної олії.

Де найкраще зберігати кухонні ножі з дамаської сталі?

Ножі потрібно зберігати в сухому місці, окремо від інших кухонних інструментів і ножів, це збереже гостру ріжучу кромку. Найкраще їх тримати в спеціальній підставці, чохлі або на магнітному тримачі з дерева.

Що категорично не рекомендується робити японськими ножами Yaxell?

Рубати ножем м'ясо або рибу з кістками; різати заморожені продукти.
Різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Найкраще використовувати дошки з натурального дерева або пластику, наприклад, поліпропілену.
Згинати клинок ножа з дамаська під великим кутом.
Використовувати ніж для відкривання металевих банок.
Рубати металеві вироби.
Використовувати ніж в якості молотка, викрутки або інших монтажних інструментів.
Використовувати дамаські ножі для метання.

Як заточувати японські ножі Yaxell?

Використовуючи регулярно інструменти для заточування, можна надовго продовжити термін служби ножа:

Виправлення леза ножів за допомогою мусата. Мусат необхідний для вирівнювання ріжучої кромки леза ножа, щоб виправити можливе мікро-деформування, мікроскопічні щербини і тим самим надати лезу гостроту. Мусатом рекомендують користуватися регулярно.

Заточка леза. Заточувати лезо ножів з дамаської сталі потрібно спеціальним точилом Yaxell або водним точильним каменем Yaxell. Універсальним є камінь із зернистістю 1000/3000. Частота заточки залежить від інтенсивності використання ножа і проводиться по мірі необхідності.

Популярні товари
Ти ж не залишав свій кошик просто так, правда?

Просто введіть адресу своєї електронної пошти нижче, і ми збережемо ваші покупки на майбутнє. Хтозна, можливо саме ви отримаєте код на приємну знижку :)

0